Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Atacantul Nico Williams (Athletic Bilbao) a luat deja o decizie privind viitorul său

15 noi. 2023,, 22:00   Sport
1900 0

Internaţionalul spaniol Nico Williams, de la echipa de fotbal Athletic Bilbao, dorit de cluburi de top, s-a decis asupra destinaţiei sale din vară, dar pentru moment nu o va dezvălui, transmite Xinhua.

Cel mai mic dintre fraţii Williams devine jucător liber în iunie şi Bilbao depune mari eforturi pentru a-i prelungi contractul, în timp ce Real Madrid, Barcelona şi cluburi din Premier League speră la rîndul lor să-l transfere la vară.

Convocat pentru ultimele meciuri ale Spaniei în preliminariile EURO 2024, Nico Williams a admis că este conştient de interesul din jurul său şi îşi va anunţa decizia în curînd: ''Mari cluburi ca Barca, Real Madrid şi din Anglia urmăresc situaţia şi asta arată că îmi fac treaba bine. Îmi este clară decizia pe care vreau s-o iau, dar pînă la urmă este în mîinile reprezentanţilor mei, care au fost alături de mine încă de cînd aveam 11 ani. Ei sînt părinţii mei, fratele meu Inaki... Vom vedea ce se întîmplă, dar eu sînt foarte calm şi vreau să rămîn aşa''.

Nico Williams, 21 ani, cu zece selecţii şi două goluri pentru ''La Roja'', a disputat în tricoul lui Bilbao un număr de 90 de meciuri şi a marcat 12 goluri în toate competiţiile.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?