Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4013

Antrenorul principal al FK ”Partizan”: "Va fi greu să jucăm împotriva Sheriff"

16 feb. 2023,, 10:48   Sport
1456 0

În ajunul meciului Cupei Europene împotriva Sheriff, antrenorul principal al echipei sîrbe ”Partizan”, Gordan Petrich, a discutat cu presa și a spus cît de bine este pregătită echipa și care sînt așteptările de la adversar.

"În anii precedenți, Sheriff a avut multe meciuri bune în Europa. Va fi greu să jucăm împotriva lor, în echipa lor sînt mulți străini. Va trebui să ne adaptăm, să reacționăm la jocul lor", a spus Gordan Petrich, scrie moldfootball.com.

El și-a exprimat speranța că ambele echipe vor arăta un joc bun.

"Am urmărit cîteva meciuri ale Sheriff în timpul pregătirii. Nu știu cine va juca mîine, din vechea componență au mai rămas cinci-șase jucători.

Am spus mai devreme că fiecare va avea o șansă, iar mîine pe teren va ieși echipa recunoscută a Partizan care a jucat deja în cupele europene. Cred că toți jucătorii vor fi pregătiți. Urmează două meciuri, vor fi dificile pentru ambele echipe. Peste o săptămînă vom vedea cine va fi cîștigătorul", a spus antrenorul principal al Partizan.


Reamintim că primul meci al Ligii Conferinței 1/16 va avea loc mîine pe stadionul Zimbru din capitală și va începe la ora 22:00. Meciul retur va avea loc peste o săptămînă, în Serbia.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?