X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Antrenorul echipei Sheriff Tiraspol: Cred că vom face tot posibilul pentru a obține un rezultat pozitiv

24 noi. 2021,, 11:10   Sport
2315 0

Antrenorul lui Sheriff Tiraspol, Iurii Vernidub, speră ca discipolii lui să dea totul pe teren în marele meci cu Real Madrid. Tehnicianul ucrainean spune că, indiferent de rezultatul partidei din această seară, se va mîndri cu jucătorii lui, dacă aceștia vor lupta pînă la capăt.

„Cred că Sheriff și-a făcut un nume în fotbalul mare, sută la sută. Am văzut pe viu această echipă, Real Madrid, și vedetele care joacă la clubul respectiv.
Cred că vom face tot posibilul pentru a obține un rezultat pozitiv.”, a declarat Iurii Vernidub, antrenor Sheriff Tiraspol, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Sheriff speră să îi oprească pe cei mai în formă jucători ai „galacticilor”, Karim Benezema și Vinicius Junior. Cei doi au marcat împreună 24 de goluri în sezonul actual.

„Benzema și Vinicius sînt în formă maximă. De fapt, tot grupul lor de jucători este la cel mai înalt nivel. Noi i-am analizat și sperăm să facem un meci la fel de bun cum a fost cel de pe Santiago Bernabeu.”, Gustavo Dulanto, căpitanul echipei Sheriff Tiraspol.

Real Madrid speră „să spele rușinea” eșecului din septembrie. Atunci Sheriff s-a impus în capitala Spaniei cu 2-1.

„Este o partidă importantă pentru noi, deoarece Sheriff este una dintre puținele echipe care ne-a învins în acest sezon. Ne-a surprins. Deci, ne-am dori o revanșă și trebuie să facem tot posibilul pentru a obține victoria.”, a declarat Carlo Anceloti, antrenor Real Madrid.

„Sheriff este o echipă care se apără bine și este periculoasă pe contraatac. Vom face tot posibilul să nu se repete ceea ce s-a întîmplat în meciul de la Madrid.”, a notat Thibaut Courtois, portar Real Madrid.

Megaduelul dintre Sheriff Tiraspol și Real Madrid se va disputa diseară cu începere de la ora 22:00. Meciul va fi transmis în direct de PRIME, unde va fi comentat în limba de stat, dar și de CANAL 3, unde va avea comentariul în rusă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?