X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1388
Preşedintele stiri: 4015

Albinele au oprit un meci de fotbal din Germania

15 iun. 2023,, 06:00   Sport
2893 0

Meciul dintre Tanne Thalheim II și SpG Grünstädtel, dintr-o divizie de amatori din Germania, a fost întrerupt, luni, 12 iunie, după zece minute, după ce un roi agresiv de albine a invadat terenul și „a provocat neliniște și durere”.

Totul a fost declanșat de un șut defectuos al unui jucător al gazdelor, care a „deranjat” un stup al unui vecin al arenei „Waldstadion” (n.r stadionul din pădure”) din Thalheim, landul Saxonia, transmite libertatea.ro

„Unul dintre jucătorii noștri a șutat mingea peste poartă și se pare că a provocat un roi de albine, din spatele porții”, a explicat Thomas Drechsel, șeful secției de fotbal de la Tanne Thalheim II. După ce portarul oaspeților și mai mulți fundași au fost „ciuruiți”, jucătorii s-au refugiat la vestiare, iar arbitrul a luat decizia de a întrerupe meciul. Tot acolo au ajuns și suporterii.

„Goalkeeperul a fost prima țintă, probabil din cauza echipamentului galben fosforescent. A fost înțepat de șapte ori”, au precizat oficialii oaspeților. „Nu am mai trăit așa ceva pînă acum”, a recunoscut Drechsel.

Un apicultor a fost chemat la fața locului și a reușit să adune insectele într-o găleată. După pauză de 25 de minute, jocul urma să fie reluat. Dar se pare că apicultorul nu a strîns chiar toate albinele, deoarece, în timpul încălzirii, un alt jucător al echipei vizitatoare a fost înțepat sub ochi.

3
3
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?