Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Albania și Cehia și-au anunțat loturile pentru meciurile cu Republica Moldova

10 noi. 2023,, 15:25   Sport
1904 0

Selecționerul echipei naționale de fotbal a Albaniei, Silvinho, a convocat 24 de fotbaliști pentru meciurile de pe 17 și 20 noiembrie. Din lot nu lipsesc vedetele Elseid Hysaj de la Lazio Roma, Kristjan Asllani de la Internazionale Milano, Nedim Bajrami de la Sassuolo sau Berat Djimsiti de la Atalanta Bergamo.

În lot nu se regăsesc alți cîțiva jucători de la formații importante din Europa. Fundașul legitimat la AS Roma Marash Kumbulla dar și mjlocașul lui Chelsea Londra Armando Broja, ambii accidentați, transmite moldova1.

Naționala Albaniei este liderul grupei E, cea din care face parte și Republica Moldova. Albanezii au 13 puncte, și mai au nevoie de un singur punct pentru a ajunge la Campionatul European din Germania.

Și selecționerul echipei naționale de fotbal a Cehiei Jaroslav Šilhavý a anunțat lotul convocat pentru partidele cu Polonia și Republica Moldova. Selecționerul în vîrstă de 62 de ani se va baza pe 23 de jucători, dintre care 13 evoluează în campionatul intern.

Cea mai mare absență este cea a atacantului Patrcik Shick. Acesta a marcat 18 goluri în 35 de meciuri, și nu poate onora convocarea la echipa națională din cauza unei accidentări.


Deasemenea, Antonín Barák, Ladislav Krejčí și Jiří Pavlenka sînt accidentați și nu au fost convocați. În schimb în lot sînt doi fotbaliști legitmați la West Ham United: Vladimír Coufal și Tomáš Souček. Cu două etape pînă la final, Cehia se află pe locul 2 în grupă cu 11 puncte.

Republica Moldova va juca mai întîi cu Albania pe teren propriu în data de 17 noiembrie de la ora 19:00. Peste 3 zile, "tricolorii" vor juca la Olomouc în compania Cehiei, de la ora 21:45.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?