Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Masa de Craciun: Rețeta celor mai gustoși cighiri

6 ian. 2023,, 11:31   Societate
3699 0

Mod de preparare:

Măruntaiele de vită şi carnea de porc se fierb pînă sunt gata. Ceapa se taie şi se prăjeşte, usturoiul se pisează. Ficatul fiert şi ceapa prăjită se dau prin maşina de tocat, restul măruntaielor şi carnea de porc se taie cuburi mici. Toate se amestecă, se adaugă ouăle, usturoiul, sarea şi piperul şi se amestecă iarăşi.
Masa obţinută se împarte în 10-15 porţii. Fiecare porţie se înveleşte în prapur, formîndu-se cîte o pîrjoală, se rumeneşte în ulei şi se dă la cuptor pînă este gata.

Ingrediente:

  • 250 g ficat de vită,
  • 300 g inimă de vită,
  • 350 g plămîni de vită,
  • 400 g carne de porc de la piept,
  • 2 cepe,
  • 3 ouă,
  • 300 g prapur,
  • ½ pahar ulei,
  • 1-2 căţei de usturoi,
  • sare,
  • piper negru măcinat.
0
0
1
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?