Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Comisia pentru decernarea Premiului Naţional, a desemnat laureații

21 sep. 2023,, 09:19   Societate
2097 0

Comisia pentru decernarea Premiului Naţional, prezidată de prim-ministrul Dorin Recean, a desemnat cîștigătorii ediției din acest an, anunță Noi.md

Membrii comisiei și-au exprimat opinia prin vot secret, în urma examinării celor 30 de dosare depuse de candidați. Numele laureaților Premiului Naţional 2023 vor fi făcute publice după aprobarea listei cîștigătorilor în cadrul următoarei ședințe a Cabinetului de miniștri.

Prim-ministrul Dorin Recean a menționat că Executivul va continua să susțină oamenii care aduc o plusvaloare societății noastre, contribuie la dezvoltarea culturii, științei și cercetării și promovează imaginea Republicii Moldova. „Vom depune efort pentru a valorifica potențialul creativ al oamenilor noștri, iar prin acordarea Premiului Național vom stimula și vom motiva cîștigătorii să-și continue activitatea și să înregistreze rezultate noi”, a spus prim-ministrul Dorin Recean.

Anual, Guvernul decernează pînă la zece premii care includ diploma, medalia și recompensa bănească, în valoare de 100 de mii de lei.

2
1
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?