Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Ce vreme anunță meteorologii

15 oct. 2022,, 09:45   Societate
2317 0

Vremea rece cuprinde toată țara în acest weekend. Temperaturile scad în continuare și rămîn a fi modeste pentru luna lui Brumărel. Cerul e stăpînit aproape toată ziua de nori, iar soarele își face apariția în scurte reprize. Presiunea atmosferică rămîne ridicată, iar vîntul suflă ușor de la sud-est.

În Nordul țării, la Briceni, Soroca și Bălți găsim atmosferă răcoroasă și cu greu în orele amiezii se vor înregistra +12...+14 grade. Soarele nu contenește să-și arate razele, însă va fi umbrit de nori în marea majoritate a timpului. În decursul serii, mercurul coboară brusc la valorile minime de +2...+5 grade.

Centrul ne aduce un tablou meteorologic asemănător, în care vedem puțin și soarele printre nori, iar vîntul adie plăcut. În orele prînzului, temperaturile urcă pînă la 13-15 grade cu plus. În regim de noapte, valorile termice scad pînă la +3...+6 grade.

În Sudul țării, se mai înnorează din cînd în cînd, dar în ansamblu prindem vreme bună, fără condiții de ploaie. La Ștefan-Vodă, Comrat și Cahul va fi cel mai cald din țară și se vor atinge 16 grade cu plus în orele amiezii. Seara însă rămîne rece și temperaturile abia ating 4-7 grade cu plus.

Capitala, în schimb, ne bucură cu vreme însorită și frumoasă. Chiar dacă frigul se menține, soarele își va face curajos apariția pe toată durata zilei și va aduce temperaturi de +13...+15 grade. În decursul nopții, vor oscila între 5-7 grade cu plus.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?