Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4012

PAS mai are o rezervă de încredere în rîndul societății. Opinie

31 ian. 2022,, 10:45   Politică
3893 5

Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) de guvernămînt i-a mai rămas o rezervă din încrederea pe care a primit-o din partea societății.

Această opinie a fost exprimată de politologul și vicepreședintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, Alexandr Odințov, în cadrul emisiunii "Glavnoe" de la TVC21, relatează Noi.md

"Ei au această rezervă de încredere în rîndul susținătorilor lor. Fiecare partid are un nucleu, există susținători și există un vot de protest, există cei care se îndoiesc. Ce a reușit PAS să facă în alegeri – i-a atras pe cei care se îndoiau de partea sa. Și cea mai mare nemulțumire pe care o vedem acum, atît online, cît și în diaspora, este în rîndul celor îndoielnici care i-au votat. Dar nucleul principal al acesteia a rămas. Deși din 6 august, cînd a fost aprobat guvernul Nataliei Gavrilița, critica care crește, după cum vedem, în primul rînd, pe rețelele sociale, ea merge în valuri și devine din ce în ce mai puternică", a spus Alexandr Odințov.

Potrivit lui, mai devreme sau mai târziu acest lucru se va transforma în faptul că cei care se îndoiau se vor retrage și vor înceta să susțină această forță politică, iar nucleul PAS va începe să se destrame.

"Atunci ei își vor da seama că se confruntă deja cu o amenințare atît de vitală în adresa mișcării lor politice. Și nu din cauza opoziției, ci a propriilor acțiuni. Și atunci vor începe să aplice, din păcate, metoda în care totul a fost planificată de mult timp. Aceasta presupune crearea unui inamic extern și transferul responsabilității pentru propriile greșeli pe umerii inamic extern, pe componenta corupției. Și va începe vînătoarea de vrăjitoare. Acest lucru este, ca să spunem așa, previzibil", a spus politologul și vicepreședintele fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal.


4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?