X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Ultima oră! Dorin Recean, desemnat candidat la funcția de prim-ministru

10 feb. 2023,, 15:44   Politică
3817 0

Dorin Recean a fost desemnat candidat la funcția de prim-ministru. Anunțul a fost făcut de Maia Sandu în cadrul unui briefing de presă.

„Am decis că este necesar să accelerăm și să întărim eforturile prin numirea unui nou Guvern. Este o perioadă grea pentru toată lumea, trebuie să ne dezvoltăm, să mergem înainte. Economia și securitatea țării au nevoie de o nouă viață. Noul guvern trebuie să creacsă nivelul de securitate. În această perioadă trecem printr-o criză energetică majoră. Pentru a susține oamenii, statul a venit cu compensații”, a declarat Maia Sandu.

„În cadrul consultărilor, PAS și-a declarat sprijinul pentru Dorin Recean”, adăugat Sandu.

Maia Sandu a venit cu un apel către cetățenii R. Moldova, îndemmnîndu-i să rămînă uniți, pentru a trece peste perioada grea.

„Greutățile ne-au amînat unele planuri, însă nu ne-au oprit din drum. Aș vrea să facem din anul 2023 un an al reconstrucției, o reconstrucție la care să contribuim cu toții. Noua echipă guvernamentală va fi formată promt. Țara noastră va ieși cu capul sus din această perioadă tulbură”, a conchis șefa statului.

5
1
1
1
25

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?