Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Marcel Spatari confirmă că înaintea ședinței de la Președinție a avut loc o întîlnire a miniștrilor: „Este o practică normală”

15 noi. 2022,, 07:15   Politică
1906 0

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, a spus pentru TV8 că nu a participat la ședința fracțiunii PAS de duminică, de la Președinție, însă aceste întâlniri în weekend sunt o practică normală, transmite Noi.md cu referie la tv8.md.

„Eu nu am fost la acea ședință. Am comentat doar faptul că unii internauți au văzut în acea ședință ceva deosebit pentru că era pe întuneric și au spus că e o ședință de noapte, iar eu am comentat că a fost o ședință la ora 18:00. Deseori se întâmplă ședințe în weekend, nu e ceva deosebit. Eu știu de ce lumea comentează, pentru că este în contextul unor declarații despre posibile schimbări în Guvern. De asta lumea cumva s-a impacientat pe acest subiect, dar întâlniri între deputați, miniștri, în weekend se întâmplă destul de des și este o practică normală, pentru că în timpul săptămânii toți avem tot felul de ședințe și este mai greu să găsim timp liber pentru a coordona politicile. Noi am avut ședință cu miniștrii înainte de ședința de la Președinție. Este o practică normală ”, a declarat Ministrul.

Anterior, Marcel Spatari spunea că tehnic vorbind, da, ieri au avut loc niște ședințe „noaptea”. Declarația ministrului se referă la ședința nocturnă de duminică, 13 noiembrie, a membrilor Partidului Acțiune și Solidaritate.

„Din punct de vedere științific, noaptea este intervalul dintre apusul și răsăritului soarelui. Ședința de ieri, despre care discută internauții, a început la ora 18:00. Bănuiesc că puțini dormeau la acea oră. Apropo, noaptea de azi va începe la ora 16:31. Mulți vor munci încă la noapte”, a menționat Marcel Spatari, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?