X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Președintele își consolidează echipa cu noi consilieri

29 iul. 2019,, 08:00   Politică
2784 1

Șeful statului își consolidează echipa cu noi consilieri pentru a ajuta guvernul, precum și pentru a elabora inițiative importante ale administrației prezidențiale.

Despre aceasta a anunțat șeful statului în cadrul unui interviu la un post de televiziune.

- După cum am spus mai devreme, am luat o decizie conștientă de a încredința aproape complet puterea executivă blocului ACUM. Ei au insistat și această responsabilitate le revine lor. Dar noi îi vom sprijini și îi vom ajuta. Inclusiv pentru asta, îmi întăresc echipa prezidențială. Din ea deja face parte fostul ministru al finanțelor, Ion Cucu, unul dintre cei mai buni specialiști în administrarea bugetară și fiscală. Iar cu o zi înainte am luat decizia de a o lua în echipa mea pe Viorica Dumbravianu - fostul șef adjunct al Ministerului Sănătății și Securității Sociale. Începînd de luni, va fi consilier prezidențial în domeniul politicii sociale, a spus el.

Șeful statului a adăugat, de asemenea, că "vom continua să selectăm candidații și să creăm o echipă serioasă și profesională în cadrul președinției, astfel încît să ajutăm guvernul și să vină cu inițiative socio-economice".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?