X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

PAS a anunțat candidatul la funcția de primar al municipiului Orhei

14 sep. 2023,, 16:06   Politică
3120 0

Organizația Teritorială PAS Orhei l-a ales pe Sergiu Stanciu, administratorul Arena Chișinău, candidat la funcția de primar al municipiului Orhei.

Potrivit PAS, Sergiu Stanciu are o vastă experiență de management, atît în instituții publice, cît și în sectorul privat. Este specializat în administrarea și managementul societăților comerciale.

În perioada 2013-2015, Sergiu Stanciu a ocupat funcția de viceministru al Tineretului și Sportului. Anterior, a activat în funcția de director al Direcției Informațional Analitice din cadrul Parlamentului Republicii Moldova, director al postului de radio „Radio România Chișinău”, director general al Institutului Muncii și director al Direcției generale pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova.

Sergiu Stanciu s-a născut în satul Susleni, Orhei, și cunoaște bine comunitatea și problemele orheienilor. Sergiu Stanciu are o viziune clară despre dezvoltarea municipiului și transformarea Orheiului într-un oraș european, mai menționează reprezentanții partidului.

3
1
0
2
21

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?