Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Pascaru către Gligor: "Vă dorim succes în distrugerea oponenților noștri politici"

28 ian. 2021,, 16:49   Politică
3098 8

Partidul nou creat de avocatul Ștefan Gligor - „Partidul Schimbării” le va face concurență celorlalte partide de pe segmentul de dreapta – PAS, Platforma DA, PDM. De această părere este deputatul socialist Nicolae Pascaru.

Parlamentarul mai crede că partidul nou format este spijinit din exterior, așa cum se întîmplă și în cazul altor formațiuni zis proeuropene. În opinia lui, în Moldova și așa sînt prea multe partide.

"În Moldova sînt peste 60 de partide. Problema nu este că nu avem partide, la noi sînt multe partide și cu doctrine bune, dacă avea să fie îndeplinit programul celor de pînă acum măcar în proporție de 5 la sută, noi am fi trăit aici ca în Elveția. Problema la noi sînt oamenii. Drept a spus Ion Druță, la noi întotdeauna srigă: „toți jos”, dar nimeni nu strigă „sus”.

Acest partid nou este format ca să-l distrugă pe Năstase, pe cei care visează să ajungă pe eșichierul de dreapta, inclusiv PD-ul. Acest partid la sigur nu o să fie unul care este pentru țară, pentru Moldova. Va fi unul din acele formațiuni conduse din afara țării, așa cum este PAS, care au în spate bursieri, ONG-iști, finanțare de peste hotare. UE și Occidentul au cheltuit milioane de euro pentru reforma justiției și procuraturii, ca noi touși să avem una din cele mai corupte procuraturi și justiție. Și în perioada cînd derulau reforme, noi am pierdut miliarde din bugetul de stat.

Cît despre liderul partidului - Ștefan Gligor, poate este un specialist bun în drept, dar ca lider al partidului este mult mai orgolios ca Filat. Oamenii simpli iubesc oamenii care nu umblă cu nasul pe sus, iar modestia în politică face multe lucruri bune. În rest noi le dorim succes, le dorim și succes în distrugerea oponenților noștri politici", a declarat Nicolae Pascaru.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?