X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Năstase: "Guvernul Sandu a căzut din cauza egoismului ei"

12 iun. 2020,, 17:40   Politică
3957 4

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (DA), Andrei Năstase, consideră că fostul guvern proeuropean al Moldovei, condus de Maia Sandu, a căzut, inclusiv din cauza egoismului fostului prim-ministru, care și-a pus în prim-plan ambițiile politice personale și interesul pentru cariera și participarea ulterioară la alegerile prezidențiale.

El a făcut această declarație în cadrul unui interviu pentru filmul NM "Moldova 2.0. Un an fără Plahotniuc", exprimîndu-și regretul că guvernul Sandu nu a reușit să reziste mult timp și a pierdut puterea în noiembrie anul trecut, transmite Noi.md

"Pur și simplu atunci s-au întîlnit două ego-sisteme, doi oameni, doi politicieni, foarte egoiști, care au decis că cel mai important lucru sînt interesele lor, carierele lor, participarea lor în continuare la niște alegeri. Dar noi toți ar fi trebuit să reieșim din interesul național și să împiedicăm ca guvernul să cadă. Din păcate, acest lucru nu s-a întîmplat, deși Platforma ”Demnitate și Adevăr” și eu am depus eforturi foarte mari pentru a ne menține guvernul și a continua reformele începute”, a spus Andrei Năstase.

Întrebat dacă prin întîlnirea a doi politicieni egoiști se referă la Maia Sandu și Igor Dodon, liderul Platformei "DA", a menționat: "Cred că toată lumea înțelege ce spun. Este un lucru clar. Eu și Platforma "DA" acționăm prin intermediul ecosistemului, nu prin a ego-sistemului".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?