X 
Eurovision stiri: 523
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4012

Șefa statului, recunoscătoare pentru munca depusă de către angajații SPPS

26 ian. 19:53   Politică
2536 0

În ajunul Zilei profesionale și a celei de-a 32-a aniversări a Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS), Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a felicitat pe ofițeri și pe angajații civili.

Șefa statului și-a manifestat recunoștința pentru munca depusă de către angajații SPPS menționînd mobilizarea exemplară a Serviciului de Pază și Protecție de Stat în procesul de organizare și găzduire celui mai mare eveniment internațional din istoria țării noastre - reuniunea Comunității Politice Europene, notează Noi.md.

De asemenea, în semn de apreciere pentru profesionalism și pentru munca depusă, Președinta Maia Sandu a conferit mai multe distincții de stat pentru angajații instituției.

Șefa statului a mai subliniat că, în calitate de viitor stat membru al UE, Republica Moldova va trebui să își aducă contribuția la spațiul european de securitate, iar aceasta presupune și o atenție sporită consolidării instituțiilor din sfera siguranței naționale.

Președinta a mai punctat că este important ca toate structurile din această sferă să valorifice posibilitățile de a efectua schimburi internaționale de experiență și de bune practici, să preia și să implementeze cele mai noi tehnici și metode de lucru.

4
1
1
0
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?