X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Lilian Carp a participat la o conferință internațională importantă

1 noi. 2022,, 16:15   Politică
2057 0

Președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Lilian Carp, a participat la conferința internațională „Digitalizarea actelor juridice în contextul modernizării serviciilor publice”, organizată sub egida viceprim-ministrului pentru digitalizare, Iurie Țurcan.

Evenimentul a oferit o platformă de discuții între reprezentanții autorităților publice, ai instituțiilor din domeniu și mediul academic despre digitalizarea serviciilor publice și juridice, precum și despre actele juridice civile în formă electronică sau asistența notarială electronică.

În cadrul conferinței, deputatul Lilian Carp a participat la un panel de discuții care a vizat digitalizarea serviciilor publice în Republica Moldova, platformele și serviciile electronice, identitatea digitală, securitatea cibernetică și protecția datelor. În discursul său, președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică s-a referit la cadrul legislativ și normativ care schimbă paradigma de prestare a serviciilor publice conform standardelor europene, precum și la securitatea cibernetică și protecția datelor cu caracter personal a persoanelor fizice și juridice.

La conferința „Digitalizarea actelor juridice în contextul modernizării serviciilor publice” au participat profesioniști și experți în domeniu atît din țara noastră, cît și din România, Ucraina, Statele Unite ale Americii, Azerbaidjan sau Marea Britanie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?