Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Cavcaliuc se plimbă nestingherit prin Europa. Unde a fost văzut

7 aug. 2021,, 10:28   Politică
3396 1

Liderul Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, se află în Londra.

Potrivit serviciului de presă al PACE, acesta a anunţat că revine la activitatea sa profesională, de bază, pe care o are la o companie internațională unde lucrează de mai bine de 2 ani.

Gheorghe Cavcaliuc ar fi anunţat oficial procurorii că se va afla în Marea Britanie, acolo unde compania are sediu. Mai mult, liderul PACE spune că nu se eschivează de orgenele de drept şi califică toate acțiunile procurorilor ilegale și tendențioase, atacând deciziile acestora în organele ierarhice superioare.

"Am planificate mai multe deplasări legate de activitatea profesională și în alte țări ale lumii și, despre acest lucru, am informat anterior. Rog, să-mi fie respectat dreptul la viața privată și prezumția nevinovăției lăsînd la o parte jocurile politice și insinuările", a scris Cavcaliuc, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Amintim că Gheorghe Cavcaliuc este anunţat în căutare în dosarul "verde de briliant". Anterior, el a declarat că nu se va prezenta la Procuratura Sîngerei, acolo unde a fost citat în dosarul "verde de briliant", şi a solicitat recuzarea procurorului Ludmila Zaharia, cu care s-ar afla în conflict de interese. Atunci, şefa serviciului de presă de la Procuratura Generală, Maria Vieru, ne-a spus că instituția nu a fost informată despre faptul că acesta nu revine în ţară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?