X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Croația sprijină Moldova în procesul de integrare europeană

7 aug. 2023,, 08:45   Politică
2131 0

Croația este gata să împărtășească din experiența procesului de integrare europeană cu Republica Moldova. Astfel, în acest an peste 100 de funcționari din instituțiile de stat din țara noastră au participat la instruiri organizate de Croația.

Declarația a fost făcută de către ambasadoarea Croației în Republica Moldova cu reședința la București, Marija Kapitanovic, la emisiunea „Dimensiunea Diplomatică”.

„Au participat la diferite instruiri online care au fost organizate de Ministerul Afacerilor Externe și Europene din Croația în diferite sectoare - instruiri în domeniul comunicațiilor, de fortificare a capacităților, instruiri pe marginea anumitor politici sectoriale și totul ține de reformele care au fost inițiate de Republica Moldova în parcursul său spre aderarea la Uniunea Europeană”, notează Noi.md cu referire la radiomoldova.

Ambasadoarea Marija Kapitanovic a precizat că a venit la Chișinău pentru a participa la festivitatea de livrare a generatoarelor pentru opt instituții strategice din Republica Moldova, care au în grijă copii și mame aflate în situații de risc.

Donația valorează 100 de mii de euro.

3
0
0
0
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?