X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Bătrîncea îl cheamă la întîlnire pe Șor

29 mar. 2023,, 07:21   Politică
4160 1

Secretarul executiv al Partidului socialiştilor (PSRM), Vlad Bătrîncea, l-a invitat pe liderul partidului Şor, Ilan Şor, să se întîlnească la Chişinău, pentru a discuta despre situaţia actuală şi posibilităţile unei lupte comune împotriva autorităţilor.

Potrivit Infotag, el a scris despre acest lucru pe reţelele de socializare ca răspuns la declaraţiile lui Şor precum că socialiştii nu au dorit să lupte în comun cu guvernarea şi, ca urmare, doi deputaţi au părăsit formaţ iunea trecînd la Şor.

Bătrîncea şi-a anunţat "deschiderea" de a se întîlni cu Şor, dar numai la Chişinău (Şor se ascunde în Israel de justiţia moldovenească - "I.").

"Aţi menţionat că "uşile vă sînt deschise". Vă voi răspunde la fel de sincer. Vă invităm la oficiul nostru din Chişinău. Să ne aşezăm şi să discutăm deschis despre mai multe lucruri. Împreună vom demonstra că nu ne este frică de procuratură şi de regim. Mai mult, veţi demonstra că sînteţi gata să vă sacrificaţi confortul şi securitatea personală. Dacă va exista încredere, ne vom alinia umăr la umăr cu tot poporul Moldovei şi vom merge înainte. Împotriva sărăciei şi a fărădelegilor", a scris Bătrîncea.

În ultimele două săptămîni, deputaţii socialişti Alexandr Nesterovschi şi Irina Lozovan şi-au anunţat retragerea din PSRM şi fracţiunea parlamentară şi alăturarea la protestele finanţate de Ilan Şor.

15
8
1
1
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?