Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Zîmbete la briefingul de presă al Platformei DA: Poate vreo funcție în Guvern?

13 iul. 2021,, 16:47   Politică
2985 3

„Ați reușit să vorbiți cu cei din PAS, poate vreo funcție în Guvern?”. Această întrebare le-a provocat zîmbete liderilor Platformei DA, Andrei Năstase, Dinu Plîngău și Alexandr Slusari, care astăzi au ieșit într-un briefing de presă, la 2 ore da la anunțul privind demisia conducerii.

„Preocupările unora sînt funcțiile, preocupările noastre sînt țara. Ceea ce ne preocupă pe noi la moment ca Platforma DA să fie și mai consolidată, la nivelul conducerii actuale, care iată face niște eforturi democratice de a consolida partidul la următorul congres. Ne dorim ca alături de noi să vină tot mai multă lume bună din teritoriu și diasporă”, a declarat Năstase.

Întreaga conducere a Platformei Demnitate și Adevăr, Președintele și vicepreședinții partidului și-au anunțat demisia în cadrul Biroului Politic Național. Despre aceasta a anunțat Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a făcut apel către oamenii Moldovei cu experiență în guvernare, management sau drept să apeleze la PAS în cazul în care „pot să se implice în procese transformaționale din țară”. Mai mult, oferta este valabilă și pentru cei din diasporă. Asta pentru că aceștia pot contribui de la distanță.

Formațiunea nu trecut pragul electoral la scrutinul parlamentar, desfășurat duminică, 11 iulie, în Moldova. Platforma DA a acumulat 34181 de voturi, adică 2,33%.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?