Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Voronin: Lupu a ajuns acolo de unde s-a pornit

25 ian. 2019,, 10:20   Politică
7184 6

Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a făcut aluzie că vicepreședintele Partidului Democrat, Marian Lupu, ar putea ajunge la Curtea de Conturi.

Declarația a fost făcută de politician la emisiunea „Puterea a patra” , după ce a fost întrebat de ce Marian Lupu nu se regăsește nici în lista națională a PDM pentru alegeri, nici în lista candidaților pentru circumscripții.

În opinia lui Voronin, Marian Lupu singur n-ar fi dorit să candideze pentru un nou mandat. „Cred că el, moral, psihologic, demult a cedat și nu mai dorește să fie în vîrful piramidei”, a menționat Voronin.

„Marian Lupu a ajuns acolo de unde s-a pornit. Lui soarta i-a oferit șanse extraordinare. Mai mari șanse de carieră ca cele care i-au fost oferite lui Lupu… eu nu pot compara cu altă persoană. El nu s-a folosit de aceste șanse. Lui îi plac discuțiile, odihna…El a avut vreodată sare eliminată pe șira spinării de la lucru sau nu? Încă e bine dacă l-or vota la Curtea de Conturi”, a spus Vladimir Voronin.”, a spus Vladimir Voronin.

Liderul comuniștilor, totuși, spune că apreciază la Marian Lupu faptul că este „moldovean adevărat și că prin el nu curge sînge romînesc”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?