Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Vartanean: Vor ajunge și la Țuțu

13 apr. 2020,, 16:15   Politică
4135 2

Fostul deputat al Parlamentului Moldovei, Constantin Țuțu, nu a fost arestat, însă el nu are dreptul să iasă din țară și acum de el se ocupă procuratura. Și dacă există motive să fie arestat, el va fi arestat cu siguranță, scrie enews.md.

De această părere este deputatul parlamentului din partea Partidului Socialiștilor Gaik Vartanean, comentînd în special pentru eNews situația privind ex-deputatul Constantin Țuțu, care, după expirarea celor 14 zile de carantină, se plimbă liber prin oraș și mulți își pun întrebarea: s-a predat el autorităților de bună voie și gata, și dacă își va primi el pedeapsa bine meritată și cînd?

"Țuțu nu a fost arestat, dar el nu poate ieși din țară. De el acum se ocupă procuratură. Sînt sigur că dacă există motive să fie arestat, el va fi arestat cu siguranță. Apropo, mulți chiar dintre cei care ocupă astăzi posturi destul de mari la guvernare, ar trebui judecați. Și nu doar din PDM, din orice partid, dacă au comis o infracțiune", a menționat în comentariul său pentru eNews deputatul PSRM, Gaik Vartanean.

El a menționat că acum, din cauza coronavirusului, instanțele practic nu se întrunesc în ședințe și, de aceea nu există decizii definitive. Dar, așa cum a spus ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, orice faptă ilegală trebuie dovedită prin lege, în instanță. Este doar o chestiune de timp.

"Cred că nu-i putem închide pe toți la rînd. Vor ajunge și la Țuțu", este convins deputatul Gaik Vartanean.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?