Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Va susține sau nu Partidul Șor moțiunea de cenzură împotriva guvernului?

22 dec. 2020,, 07:02   Politică
9217 4

Nu este clar dacă fracțiunea Partidului Șor va vota pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, care urmează să fie dezbătută în plenul Parlamentului.

„Nimic nu s-a schimbat. Avem pretenții foarte mari față de Guvernul Chicu. Dar ne gîndim la situația actuală din țară care s-a schimbat radical spre rău și nu cunoaștem ce ne așteaptă. Am intrat în sezonul de iarnă, sîntem în perioada sărbătorilor de iarnă așteptate de cetățeni, avem pandemie și sîntem într-o criză economică și socială. Să lăsăm țara fără un conducător, fără Guvern, fără premier o să fie iresponsabil”, a declarat deputata Marina Tauber în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

Totodată, aceasta a precizat că „asta nu înseamnă că eu vă vociferez acum poziția partidului cu privire la moțiune”, scrie tv8.md.

Precizăm că miercuri, 23 decembrie, Parlamentul se va întruni în ședință plenară, începînd ora 15:00, pentru a dezbate moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului, înaintată pe 16 decembrie de fracțiunea parlamentară PAS.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?