X 
Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4015

Usatîi rîde de Igor Grosu - află de ce

26 iul. 2023,, 13:59   Politică
5110 0

Liderul formațiunii ”Partidul Nostru”, Renato Usatîi, rîde de declarațiile făcute, la o emisiune TV de speakerul Parlamentului, Igor Grosu.

Usatîi a publicat un video scurt, iar pe fundal apare Igor Grosu care declară că imaginile cu păcura îngropată la Termoelectrica sînt vechi, iar cei care au lansat informația sînt dirijați din Kremlin.

Reacția lui Usatîi a fost publicată după ce premierul Dorin Recean a cerut demisia în corpore a managementului Termoelectrica.

„Domnule Recean, vreau să vă amintesc că în perioada cînd a avut loc această crimă, Spînu era ministru responsabil de domeniul respectiv în Guvernul Gavrilița, iar Leu, deocamdată director la „Termoelectrica” S.A., a fost pus în această funcție și protejat anume de Spînu. Și mai am o întrebare, către Grosu: Recean a cerut demisii la „Termoelectrica” tot la indicația Kremlinului?”, se întreabă Usatîi.

Amintim că președintele Parlamentului, Igor Grosu, a comentat în premieră la tv8 imaginile publicate de către Renato Usatîi, unde tone de păcură ar fi fost îngropate în pămînt. Grosu susține că imaginile sînt vechi, iar cei care au lansat informația sînt dirijați din Kremlin, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.


Usatîi declară că informațiile despre păcura îngropată i-au fost confirmate de mai mulți angajați ai SA Termoelectrica, dar care au dorit să le fie păstrat anonimatul.

Directorul interimar al S.A „Termoelectrica” Vasile Leu a spus că va pleca din funcție. Declarația a fost făcută, după ce prim-ministrul Dorin Recean a cerut demisia conducerii de la Termoelectrica, pînă la sfîrșitul acestei săptămîni, după scandalul cu păcura.

„Nu sînt în situația de a comenta nu avem nici un drept, deciziile se execută. Mă voi conforma acestei decizii”, a spus Vasile Leu.

44
3
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?