X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Un deputat sesizează Procuratura în privința secvențelor video trucate

7 aug. 2021,, 11:15   Politică
3494 5

Deputatul Lilian Carp sesizează Procuratura Generală în privința imaginilor video trucate în care ar apare președinta țării Maia Sandu într-o pretinsă discuție cu Ilan Șor.

Deputatul cere să fie întreprinse măsuri de elucidare a cazului așa încît oamenii legii să determine dacă pe această cale s-ar fi încercat fraudarea alegerilor parlamentare.

Parlamentarul Lilian Carp cere PG să se autosesizeze și să întreprindă toate acțiunile ce impun conform legislației, pentru examinarea și investigarea informațiilor apărute în spațiul public cu privire la pretinsele infracțiuni. Deputatul cere să se verifice dacă filmulețul ar putea fi calificat tentativă de fraudare a alegerilor.

Totodată, Carp solicită procurorilor să examineze acțiunile Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și care au fost măsurile întreprinse în privința tuturor încălcărilor de lege ca urmare a operațiunii speciale de comun cu SIS ce vizează o presupusă grupare de troli ce ar avea tangențe cu Veaceslav Platon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?