X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Un deputat a comentat fotografia lui Plahotniuc de pe panoul persoanelor date în căutare

1 feb. 2020,, 13:46   Politică
3998 2

„Noi sîntem oamenii care respectă legea”, cu o astfel de reacție a venit deputata Partidului Democrat din Moldova (PDM) Monica Babuc, după ce astăzi fotografia fostului lider democrat Vladimir Plahotniuc a fost afișată pe panourile de căutare a infractorilor din fața Inspectoratelor de Poliție.

„Noi la Congresul Partidului analizăm acțiunile care au fost săvîrșite anterior. Pot spune că sîntem oamenii care respectă legea și înțelegem că anunțul SUA, prin care Vladimir Plahotniuc a fost declarat indezirabil în state, este motivat. Vlad Plahotniuc trebuie el însuși să vină cu argumentele potrivite în acest caz”, a declarat Monica Babuc, transmite NOI.md cu referire la tv8.md.

De asemenea, parlamentara a precizat din partea formațiunii că PDM nu are ce să mai spună la acest subiect.

Statele Unite ale Americii (SUA) au anunțat pe 13 ianuarie că nu-i vor mai prelungi viza de călătorie lui Vlad Plahotniuc. Interdicția s-a răsfrîns și asupra membrilor familiei lui Plahotniuc.

Potrivit secretarului de stat american Mike Pompeo, motivul interdicției este legat de actele de corupție asociate cu numele fostului lider al PDM și subminarea de către acesta a statului de drept în Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?