X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4007

Trei miniștri, originari din același sat. Buzu: Cred că este o coincidență

19 sep. 2023,, 10:52   Politică
3277 1

Trei miniștri și șeful ANTA sînt de la Ratuș. Este vorba despre ministru al Infrastructurii Andrei, ministrul Muncii Alexei Buzu, ministrul de Interne, Adrian Efros și noul șef ANTA Vasile Chetrușca. Buzu susține că au fost colegi de școală.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Puterea a Patra, transmite unimedia.

Totodată, ministrul Buzu a menționat că este prieten cu Spînu, dar „prim-ministra m-a propus în funcție”.

„Eu cred că e o coincidență. Cu ministrul Spînu avem o relație de prietenie, dar așa cum am explicat eu am ajuns în Guvern la propunerea prim-ministrei de atunci și a domnului deputat Dan Perciun. Nu cunosc cum domnul Efros a fost nominalizat, dar nu cred că faptul că este din Ratuș sau că ne cunoșteam mai demult este motivul de bază, domnul Efros a arătat competențele sale excelente de organizare în perioada de criză și de asta cred că a fost nominalizat ca să conducă acest minister.

Nu cunosc circumstanțele în care a fost numit domnul Chetrușca, știu că este un profesionist, o perioadă integră. Nu am fost colegi de clasă, dar de școală”, a declarat Buzu.


Vicepremierul Andrei Spînu este prieten din copilărie cu noul ministru al Muncii, Alexei Buzu. Acesta nu a putut confirma dacă este cumătru, dar a spus că Buzu a participat la evenimentele familiale. „sîntem prieteni din copilărie, nu e un secret”, a spus Spînu.

1
1
0
2
40

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?