Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Tragedia aviatică din apropierea Kievului: Maia Sandu a transmis un mesaj

18 ian. 2023,, 13:25   Politică
3117 0

Șefa statului, Maia Sandu, a transmis un mesaj după tragedia aviatică din apropierea Kievului. Într-o postare pe Twitter, președinta a scris că „Gîndurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către cei care și-au pierdut cei dragi”

„Întristată de tragicul accident din apropiere de Kiev din această dimineață, care a luat viața a 18 persoane, inclusiv copii. Gîndurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către cei care au pierdut pe cei dragi și către echipa Ministerului de Interne ucrainean, ai cărui lideri au murit în accident”, se mai arată în mesajul președintei Maia Sandu.

Mesaje de condoleanțe au adresat și prim-ministra Natalia Gavrilița, șeful Legislativului Igor Grosu, dar și ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco.

Miercuri dimineață, un elicopter s-a prăbușit în orașul Brovari, regiunea Kiev. În consecință, conducerea Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei și alți oficiali au murit. Conform ultimilor informații, în total au murit 18 persoane, inclusiv 3 copii. Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a ordonat Serviciului de Securitate al Ucrainei, Poliției Naționale a Ucrainei și altor organe abilitate să afle toate circumstanțele producerii accidentului aviatic.

2
1
0
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?