Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

SUA a anunțat "vești proaste" pentru președintele Biden

22 dec. 2023,, 05:00   Politică
3815 0

Un sondaj realizat de Monmouth University indică faptul că consilierii președintelui american Joe Biden au început să îl depășească pe acesta după popularitate.

Popularitatea vicepreședintelui SUA, Kamala Harris, a depășit pentru prima dată rezultatul șefului statului. Despre acest lucru a anunțat postul de televiziune Fox Business.

În studiu se menționează faptul că Harris a primit sprijinul a 35% dintre respondenți, față de 34% - Biden. Canalul a calificat acest lucru drept o "veste proastă" pentru șeful Casei Albe, menționînd că ratingul lui Biden este acum cel mai scăzut de cînd a preluat funcția.
La rîndul său, președintele companiei de consultanță Maslansky+Partners, Lee Carter, a recunoscut că o astfel de diferență ar putea fi "în limita erorii statistice". De asemenea, el a precizat că Biden și membrii echipei sale în realitate "pot fi la fel de nepopulari".

Potrivit expertului, doar unul din trei americani aprobă acțiunile președintelui lor și ale vicepreședintelui, ceea ce înseamnă că "doi americani din trei nu sînt de acord cu ei".

În acest fel, Carter a atras atenția asupra ratingului lui Biden în cadrul propriului Partid Democrat.


"Vă amintiți cînd Donald Trump era președinte? Ratingul său de aprobare în rîndul republicanilor era întotdeauna peste 90%. Iar aici, ratingul său de aprobare în rîndul democraților este de 60%. Aceasta este într-adevăr o veste foarte proastă", a declarat Carter.

28
1
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?