Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Spînu - milionar în euro? Să verifice

28 oct. 2022,, 08:45   Politică
3239 1

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, neagă că ar fi milionar în euro, după ce Ilan Șor a făcut un denunț la Procuratura Generală în privința pretinselor averi nedeclarate ale vicepremierului. Declarațiile au fost făcute în cadrul ediției din 27 octombrie a emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Nu, Doamne ferește, adică nu Doamne ferește, dar nu sînt”, a subliniat Spînu.

„Să verifice, dacă vor avea întrebări, cu mare drag voi răspunde”, a comentat acesta faptul că Procuratura și Autoritatea Națională pentru Integritate a pornit un control.

„Eu nu am de gînd să mă judec cu niște fugari și trădători de țară”, a punctat Andrei Spînu.

Reamintim că liderul Partidului Politic Șor, deputatul fugar Ilan Șor, condamnat penal pentru spălare de bani și escrocherie în proporții deosebit de mari, îl acuză pe Spînu că ar deține milioane de euro și dolari în conturi off-shore, pe care nu le-ar fi inclus în declarația sa de avere, și a cerut procurorilor să inițieze o urmărire penală în acest sens.


„Urmăresc cum în ultima perioadă, frăția penalilor aruncă minciuni despre mine în spațiu public. Am un singur mesaj pentru ei: Veniți acasă! Veniți acasă! Veniți acasă, măi copii!”, a scris atunci Spînu, pe Facebook.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?