Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Spînu, într-o vizită la București. Cu cine s-a întîlnit și ce a discutat

19 dec. 2021,, 11:00   Politică
3240 10

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, s-a văzut la București cu ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tánczos.

Discuțiile s-au axat inclusiv pe rîul Prut și rîul Bîc, potrivit ministrului, transmite noi.md cu referire la știri.

"Am discutat despre prevederile Acordului interguvernamental privind subtraversarea rîului Prut și coordonarea aspectelor tehnice pentru a putea ratifica Acordul și lansarea lucrărilor de conectare la apă potabilă din județul Iași a mai multor raioane din țara noastră, începînd cu anul 2022.

Am cerut transferul de experiență pe programele naționale dezvoltate de România pentru eficientizarea termică a blocurilor rezidențiale, precum este Programul Casa Verde Fotovoltaice, care se lansează săptămîna viitoare, pe 22 decembrie.

Am discutat și despre reluarea dialogului privind proiectul de curățare a rîului Bîc, care va fi implementat cu sprijinul României", a scris Spînu pe o rețea de socializare.


De menționat că ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a întreprins, în perioada 16-17 decembrie, o vizită la București, România.

Andrei Spînu a fost însoțit de secretarul de stat pe dezvoltare regională, Ana Mardare, și de secretarul de stat pe domeniul energetic, Constantin Borosan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?