X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1432
Preşedintele stiri: 4021

Soția fostului guvernator BNM, inclusă în lista PD. Cum comentează Candu

27 dec. 2018,, 13:50   Politică
4246 9

Andrian Candu, președintele Parlamentului, și unul din vicepreședinții Partidului Democrat susține că, prezența Otiliei Drăguțanu în lista formațiunii din care face parte nu se datorează faptului că aceasta este soția fostului guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, Dorin Drăguțanu.

„Dna Drăguțanu este un om de afaceri, un exponent al femeilor în afaceri. Este un bun profesionist și este activă în societate. Mă bucur că a acceptat să facă parte din echipa noastră, nefiind membru de partid. De ieri au apărut discuții și articole și ce afaceri are și dacă nu cumva are interese. Un fel de spălătură normală, care trebuie să existe în fiecare societate democratică. Așa a fost și în cazul meu cînd am intrat în politică. Mi s-au analizat ceasurile, relațiile fin-naș… Dar așa e normal”, zice Candu.

„Otilia Drăguțanu are destule calități să facă parte din echipa noastră. Cu siguranță, asumîndu-și un astfel de pas, trebuie să-și asume și o relație bună cu presa”, a mai zis Candu, cu referire la faptul că aceasta a evitat să le spună jurnaștilor motivele pentru care a decis să candideze pe listele PDM.

„Calitatea de candidat pe listele PDM se bazează pe alte criterii decît cele legate soție/soț”, a conchis Candu.

Declarațiile au fost oferite în cadrul unei conferințe de presă în care a fost prezintat bilanțul activității Parlamentului de legislatura a XX-a în perioada anilor 2015 – 2018.


Otilia Drăguțanu, soția guvernatorului Băncii Naționale a Moldovei, Dorin Drăguțanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?