X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Șor, persona non grata în Soroca

7 aug. 2018,, 09:20   Politică
19121 13

Veteranii războiului de pe Nistru din raionul Soroca declară „gruparea Șor, grupare criminală organizată și non grata în Soroca”. Declarația respectivă a fost făcută de către vicepreședintele PUN și liderul veteranilor din Soroca, Alexandru Cimbriciuc.

„Noi veteranii de război care în 1992 am pus la altarul țării tot ce este mai sfînt: credința sutelor de camarazi căzuți cu nume de Erou, oprind gloanțele îndreptate spre cetățenii R. Moldova, dar nu și a hoților și criminalilor, nu avem dreptul să-i tolerăm pe cei care distrug și urăsc acest popor. Nu avem dreptul să-i acceptăm pe hoții și criminalii cu acte în regulă de condamnat, care demult trebuiau să stea la pușcărie, dar stau și ne condiționează libertatea cu manipularea și coruperea oamenilor negăjiți cu bani furați tot de la ei”, scrie Cimbriciuc pe pagina sa de Facebook.

Reieșind din cele relatate, Cimbriciuc susține că „veteranii din raionul Soroca declară gruparea Șor, grupare criminală organizată și persona non grata în Soroca”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?