X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Soi de lalele denumit în onoarea Maiei Sandu

8 sep. 2023,, 14:33   Politică
5168 1

Producătorul olandez de lalele, Murara Plants, în colaborare cu Muzeul Mondial al Solurilor, au denumit un nou soi de lalele în onoarea președintei Republicii Moldova, Maia Sandu.

Gestul a marcat recenta vizită întreprinsă de lidera de la Chișinău în Olanda, anunță Ambasada Țărilor de Jos în Moldova.

Gestul recunoaște eforturile depuse de Maia Sandu pentru a apropia Republica Moldova și Țările de Jos. Președintei i-au fost oferiți cadou cîteva bulbi ai acestui tip de lalele, pentru a fi plantate în Moldova.

„De fiecare dată cînd lalelele vor înflori, ele ne vor aminti de relațiile speciale și înfloritoare între țările noastre”, a declarat ambasadorul Regatului Țărilor de Jos la Chişinău, Fred Duijn, notează Noi.md cu referire la newsmaker.md.

„sînt cu adevărat emoționată și onorată de un astfel de cadou special și frumos. Vă asigur că mă voi asigura să fie plantat într-un loc în care mulți moldoveni vor putea să vadă această floare minunată. sînt cu adevărat foarte mîndră că avem relații atît de bune cu Țările de Jos. sînt foarte, foarte recunoscătoare”, a declarat președinta Maia Sandu.


11
1
0
0
30

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?