Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Slusari, despre Anatol Donțu: Este consecința că a refuzat să treacă la PAS

25 apr. 22:24  
2150 0

Alexandru Slusari la scurt timp după ce edilul orașului Căușeni, Anatol Donțu, a pierdut fotoliul de primar și-a exprimat presupunerea de ce s-ar fi întîmplat așa.

Așadar, într-un comunicat, Alexandru Slusari declară că singur cunoaște cît a muncit Donțu pentru a căpăta funcția de primar, transmite Știri.md.

„Primarul din Căușeni, Anatol Donțu a cîștigat alegerile din 5 noiembrie cu 76,3 procente. Un scor record pentru acest oraș. Eu cunosc detaliat cum a muncit Anatol în primul său mandat și cum a schimbat orașul Căușeni”, menționează Slusari.

Totodată, Alexandru Slusari presupune că motivul pentru care și-a pierdut funcția primarul orașului Căușeni este refuzul de a trece în componența partidului PAS.

„Tot ce se întîmplă azi cu el este consecința faptului că dînsul a refuzat mai multe propuneri insistente de la смотрящий (pardon, reprezentantul Guvernului în teritoriu) să treacă la PAS. A fost folosit un донос, după mine absolut nefondat, al unui fost președinte de raion. Curtea Supremă de Justiție cu viteza luminii a examinat recursul primarului, pe cînd toată lumea cunoaște care este situația la CSJ cu numărul de judecători și că sute de dosare sînt murate acolo ani de zile. Inclusiv dosarul Șor. Am ajuns în situația penibilă cînd partidul PAS se pupă cu Nichiforciuc și să luptă cu foști parteneri, care i-au pavat drumul spre putere. Chestiunea respectivă nu trece nepedepsită. Anatol, capul sus ! sînt și voi fi alături de tine !”, scrie într-un comunicat Alexandru Slusari.


Reamintim că Anatolie Donțu, edilul orașului Căușeni din partea Platformei „Demnitate și Adevăr”, pierde fotoliul de primar după ce Curtea Supremă de Justiție a respins recursurile înaintate de Donțu împotriva deciziei ANI prin care s-a constatat încălcarea regimului juridic al conflictelor de interese.

5
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?