Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Simularea generală cu privire la Summitul CPE 2023 se desfăşoară în regim normal

14 mai. 2023,, 10:30   Politică
4512 1

Simularea generală cu privire la Summitul CPE 2023 se desfăşoară în regim normal.

Cele peste 25 de coloane oficiale se deplasează în acest moment spre centrul capitalei. Autoritățile naționale simulează deplasarea către locurile de cazare ale oficialilor, debarcarea/îmbarcarea și plecarea spre locația unde va avea loc Summitul CPE.

La această oră, traficul rutier în capitală este redirecționat pe rute alternative, întrucît în centrul capitalei este instituit perimetrul de securitate.

Cetățenii sînt rugați să evite centrul capitalei şi să ajusteze traseele de deplasare la cele recomandate de autorități. Sectorul Buiucani este folosit ca sector de tranzit pentru ocolirea tronsonului de străzi pe care este organizată deplasarea delegațiilor oficiale.

Precizăm că activitățile comerciale și culturale din spațiile deschise, care sînt în afara perimetrului exercițiului, se desfășoară în regim normal. Transportul public urban înregistrează întîrzieri nesemnificative.

Totodată, pe parcursul simulării generale, circulația transportului cu regim special (ambulanțe, autospeciale de pompieri) se va desfășura cu prioritate.

Autoritățile mizează în continuare pe cooperarea cetățenilor pentru a putea încheia cu succes exercițiul.

1
0
1
1
18

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?