X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Recean: „R.Moldova are nevoie de profesioniști care să pună umărul la dezvoltarea economiei naționale”

11 iul. 2023,, 13:31   Politică
1393 0

Aproape 500 de studenți au absolvit, astăzi, Academia de Studii Economice din Moldova. La evenimentul festiv de înmînare a diplomelor a participat și prim-ministrul Dorin Recean.

Șeful Guvernului a felicitat absolvenții pentru rezultatele obținute și le-a vorbit despre obiectivele de modernizare a țării și despre oportunitățile de dezvoltare profesională, subliniind faptul că implicarea și aportul tinerilor în edificarea unui stat european sînt esențiale.

„Vă îndemn să continuați să învățați, pentru a deveni mai buni în ceea ce v-ați propus să realizați în viață. Aflată în plin proces de integrare europeană, Republica Moldova are nevoie de profesioniști și de oameni capabili să producă schimbări majore în societate, să sporească productivitatea și să pună umărul la dezvoltarea economiei naționale. Or, economia crește dacă există productivitate și competitivitate”, a spus premierul Dorin Recean.

Academia de Studii Economice din Moldova a fost fondată în 1991, fiind singura instituție universitară cu profil economic din țară. În cei 32 de ani de activitate, aici și-au făcut studiile peste 70 de mii de tineri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?