Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4013

Recean l-a prezentat echipei Ministerului Finanțelor pe noul ministru Petru Rotaru

2 oct. 2023,, 11:25   Politică
3003 0

Petru Rotaru, noul ministru al finanțelor, a fost, astăzi, prezentat echipei ministerului, în prezența prim-ministrului Dorin Recean și a fostei conducătoare a instituției, Veronica Sirețeanu.

Șeful Executivului i-a mulțumit Veronicăi Sirețeanu pentru faptul că și-a asumat conducerea unei instituții publice care stă la fundamentul structurii guvernamentale și i-a urat succes în activitate noului ministru.

„Am toată încrederea că vom asigura continuitatea la Ministerul Finanțelor, care este ca și departamentul financiar într-o companie - determină strategia de finanțare, determină cum e mai bine să finanțăm un proiect și în acest fel ajută celelalte instituții să-și structureze gîndirea strategică a politicilor publice pe care le implementează. Noul ministru, fiind însoțit de o echipă excelentă, va reuși să aducă o plusvaloare cetățenilor, pentru ca acesta este cel mai important obiectiv al Guvernului”, a menționat prim-ministrul Dorin Recean, în cadrul evenimentului desfășurat la Ministerul Finanțelor.

„Continuați să fiți instituție publică model, să nu scădeți din turații și să continuați munca prodigioasă în beneficiul cetățeanului”, a adăugat fosta ministră a finanțelor, Veronica Sirețeanu.

Noul ministru Petru Rotaru a vorbit despre agenda de obiective a instituției, orientată spre majorarea veniturilor la bugetul de stat.

„Avem în față mai multe obiective, dar și multe provocări pe care, sînt sigur, vom reuși să le depășim împreună. Vom depune maxim efort ca să avem cît mai multe venituri, cît mai multe investiții în domeniul public și să asigurăm un echilibru bugetar sustenabil”, a declarat ministrul Petru Rotaru.

0
0
0
3
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?