Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Recean cheamă oamenii să participe la Adunarea Moldova Europeană

12 apr. 2023,, 10:15   Politică
3411 1

Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, cheamă oamenii pe 21 mai în Piața Marii Adunări naționale la Adunarea Moldova Europeană.

Îndemnul de a participa la Adunarea Moldova Europeană, anunțată de șefa statului Maia Sandu, a fost făcut în cadrul ședinței Guvernului de astăzi.

„Noi avem aici o mînă de criminali, ei sînt puțini, dar totuși au mintea criminală și încearcă să creeze impresia în țară și peste hotare că RM îi într-un haos și are o orientare neadecvată. Ei vor să creeze impresia că moldovenii susțîn acest prazboi al Rusiei în Ucraina, ei vor să creeze impresia că noi că țară, nu sîntem europeni. Noi totuși sîntem altfel, noi am demonstrat că da, datorită Ucrainei noi nu avem aici rachete, război, dar avem aceste atacuri hibrite, la care acești cetățeni participa. Noi cu totul o să ne clarificăm, o să facem reforma justiției, tot ce este necesar, să ne clarificăm cu acești criminali. Președintele Sandu a anunțat Adunarea Moldova Europeană pe 21 mai și chem pe toată lumea să participăm și să demonstrăm că noi vrem pace, dar noi sîntem un popor care știm ce vrem, un popor ce muncim, un popor care și-a ales un parcurs foarte clar, integrării europene, să contruim Europa acasă. Vreau că toată lumea să ne mobilzam și să muncim pentru acest obiectiv.”

Reamintim că Maia Sandu a anunțat că la 21 mai 2023 în Piața Marii Adunări Naționale va fi organizată Adunarea Modlova Europeană în care poporul urmează să își exprime clar dorința de a adera la spațiul european.

8
0
1
1
49

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?