X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Reacția Guvernului la rămășițele de rachetă găsite în regiunea transnistreană

25 sep. 2023,, 12:55   Politică
4093 1

Guvernul Republicii Moldova a venit cu o reacție după ce în regiunea transnistreană, care nu este controlată de autoritățile constituționale, ar fi fost găsite rămășite de rachetă.

Purtătorul de cuvînt al Guvernului, Daniel Vodă, a declarat pentru newsmaker că pînă la această etapă originea obiectului identificat și traiectoria acestuia nu au fost identificate.

„Cu referire la pretinsa rachetă identificată în regiunea transnistreană, informăm că la fața locului s-au deplasat observatorii militari din cadrul Forțelor Mixte de Menținere a Păcii. La această etapă nu este clară originea obiectului identificat, și nici nu se confirmă din surse independente traiectoria acesteia.

Autoritățile statului vor continua să țină publicul informat pe măsură ce primim mai multe clarificări și informații verificate cu privire la acest incident”, a spus reprezentantul Guvernului, notează Noi.md.

Precizăm că în satul Chițcani din regiunea transnistreană ar fi fost găsite rămășite de rachete S-300. Informația a fost raportată în dimineața de 25 septembrie de vicepreședintele Comisiei Unificată de Control Oleg Beliakov.


1
6
0
4
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?