X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

PSRM, implicată în activitatea umanitară de ajutorare a refugiaților pe teritoriul Moldovei

28 feb. 2022,, 15:46   Politică
2431 0

Astăzi a avut loc ședința comună a conducerii Partidului Socialiștilor și a fracțiunii parlamentare a PSRM, în cadrul căreia a fost examinată situația creată din cauza fluxului mare de refugiați din Ucraina.

Totodată, s-a subliniat necesitatea de sprijinire a refugiaților de-a lungul întregului traseu de mișcare pe teritoriul țării noastre. În cadrul ședinței a fost salutată activitatea coordonată a administrațiilor publice locale și centrale, precum și a deputaților parlamentului, organizațiilor teritoriale ale PSRM, Gărzii Tinere în procesul de pregătire a infrastructurii pentru primirea refugiaților și pentru organizarea ajutorului umanitar.

Este vorba despre acțiunile de primire a refugiaților la Ocnița, Briceni, Rîșcani, Dondușeni, Basarabeasca, Cantemir, Ștefan Vodă, Cahul, raioane care sunt conduse de reprezentanții PSRM.

Într-o declarație a formațiunii se menționează că PSRM în cooperare cu autoritățile centrale și locale va continua să participe activ la asigurarea refugiaților din Ucraina cu toate cele necesare, oferindu-le asistență umanitară și sprijin la toate etapele.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?