X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Presa transnistreană oferă primele detalii de la întîlnirea Dodon-Krasnoselski (FOTO)

6 sep. 2018,, 15:00   Politică
3883 2

Au apărut primele detalii ale întrevederii dintre președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, cu liderul nerecunoscutei RMN, Vadim Krasnoselski, la reședința oficială suburbană a șefului statului moldovenesc de la Condrița.

Potrivit Serviciului de presă al liderului transnistrean, după un schimb de saluturi, președintele Republicii Moldova l-a invitat pe liderul regiunii transnistrene la o plimbare pe teritoriul adiacent Reședinței de Stat. Dialogul informal al celor doi președinți a avut loc fără participarea membrilor delegațiilor oficiale, a persoanelor însoțitoare și a reprezentanților mass-mediei.

Igor Dodon și Vadim Krasnoselski au discutat tête-à-tête probleme de interes reciproc. Comunicarea lor a fost continuată în interiorul reședinței. La conversație s-au alăturat și ceilalți membri ai delegațiilor oficiale.

Igor Dodon a spus că este bucuros să-i primească pe colegii săi transnistreni pe teritoriul moldovenesc, subliniind că aceasta este prima întîlnire, după mai mulți ani, pe teritoriul reședinței de stat a președintelui Republicii Moldova. În plus, președintele Republicii Moldova a spus că salută interacțiunea activă la cel mai înalt nivel.

La rîndul său, Krasnoselski a menționat că pentru întîlnirea de astăzi s-au acumulat o mulțime de probleme de actualitate, el exprimîndu-și speranța la un dialog fructuos și cooperare eficientă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?