Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Premierul a comentat declarațiile lui Gîlca

18 apr. 2022,, 14:59   Politică
2308 0

Fiind întrebată despre declarațiile lui Boris Gîlca, șeful Direcției generale asistență medicală și socială, cu referire la închiderea Centrului de ajutor Lukoil deoarece nu a primit nimic din ajutoarele externe, premierul Natalia Gavrilița a venit cu o reacție, susținînd că politicienii manipulează și spun neadevăruri.

Declarațiile au fost făcute de premierul Natalia Gavrilița în cadrul unei conferințe de presă, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

„Este foarte trist cînd politicienii manipulează și spun neadevăruri în contextul unei crize atît de dramatice și atît de tragice. Chiar prin decizia Comisiei de Situații Excepționale s-au alocat nouă milioane de lei municipiului Chișinău. Acești bani sînt alocați, însă se pare că domnul Gîlcă, alții, nu cunosc cum să utilizeze aceste resurse”, susține Natalia Gavrilița.

De asemenea, acesta susține că trebuie revizuit cum au fost utilizate suporturile financiare de către primărie, pentru că aceasta ar fi primit nouă milioane de lei în contextul acestei crize.

„Eu cred că este strigător la cer că stau nouă milioane de lei în contul primăriei iar pe de altă parte vedem asemenea declarații. Mai mult ca atît au fost mai mulți parteneri care au ajutat în mod targhetat organizațiile din municipiul Chișinău, cum ar fi un ajutor de 100 de mii de dolari din partea Chinei. Cred că trebuie să vedem cum au fost utilizate aceste resurse”, a adăugat prim-ministra.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?