X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Popescu a participat la Reuniunea Extraordinară a Consiliului Permanent al OSCE

25 feb. 2022,, 14:36   Politică
2052 0

Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu a participat la Reuniunea Extraordinară a Consiliului Permanent al Organizației pentru Securitate în Europa desfășurată la nivel ministerial.

„Alături de comunitatea internațională, condamnăm actul de război lansat de către Federația Rusă împotriva țării vecine, care nu reprezintă doar un atac împotriva Ucrainei, dar și o încălcare a dreptului internațional.” – a menționat vicepremierul Nicu Popescu.

În cadrul discursului susținut, ministrul de externe Nicu Popescu a reconfirmat sprijinul ferm și neclintit al Republicii Moldova pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei în cadrul granițelor sale recunoscute.

Totodată, oficialul moldovean a informat despre ultimele decizii și acțiuni ale autorităților privind instituirea stării de urgență și mobilizarea eforturilor în vederea gestionării fluxului sporit de refugiați, solicitînd sprijinul partenerilor în vederea gestionării acestei situații.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?