Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Perciun răspunde criticilor referitor la modificarea Codului muncii

9 iun. 2022,, 17:47   Politică
2788 0

Perciun răspunde criticilor referitor la modificarea Codului muncii. Anunță inițiativa a fost trimisă spre expertizare în străinătate.

Proiectul de lege ce prevede modificarea Codului muncii, votat deja în prima lectură, a fost remis la expertizare la Delegația Uniunii Europene și la Organizația Internațională a Muncii. Anunțul a fost făcut astăzi, 9 iunie de autorul inițiativei legislative, președintele Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie, Dan Perciun, după ce mai multe critici au apărut în spațiul public.

Potrivit lui Perciun, trimiterea proiectului de lege a fost trimis către expertiză în străinătate cu scopul „de a vedea și părerea lor privind cele mai discutate prevederi”

Totodată, Perciun anunță că, au loc consultările cu patronatele și sindicatele, deja două runde publice de discuții și runde separate bilaterale, iar pe unele prevederi din proiect și propuneri adiționale va fi format un grup de lucru separat.

Deputatul afirmă că, în varianta finală proiectul va mai suferi anumite modificări inclusiv pornind de la opiniile sindicatelor, patronatelor, a Avocatului Poporului, Delegației UE și Organizației Internaționale a Muncii.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?