X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

PCRM nu va avea candidați în circumscripțiile din afara țării

25 ian. 2019,, 09:00   Politică
2331 0

Partidului Comuniștilor nu va avea niciun candidat în circumscripțiile uninominale din afara țării. Despre aceasta a anunțat liderul PCRM, Vladimir Voronin.

Potrivit lui, formațiunea nu va avea candidați nici în unele circumscripții de pe teritoriul Republicii Moldova, transmite IPN.

De asemenea, liderul PCRM spune că cetățenii vor trebui să monitorizeze deputații pe care îi va înainta în Parlament și este de părere că alegătorii stabiliți peste hotare nu vor lăsa străinătatea pentru a veni și a cere eficiență parlamentarului. „Tu trebuie să dai mandat guvernării, asta nu-i pur și simplu mandat, asta tu încredințezi guvernarea țării acestor persoane. Din numele tău ei guvernează pe urmă”, spune Vladimir Voronin.

Potrivit lui, CEC a anunțat că pentru următoarele alegeri s-au înregistrat în prealabil circa 25.000 de alegători din diaspora, însă în secțiile de votare deschise peste hotarele țării va expedia peste 650.000 de buletine de vot. „S-au înregistrat pentru a participa la alegeri numai 25.000 de alegători, de ce trebuie de trimis 650.000 de buletine de vot? Ce-o să fie asta?”, se întreabă liderul PCRM.

Vladimir Voronin nu exclude că la următorul scrutin vor avea loc numeroase falsificări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?