Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Olesea Stamate renunță la funcție

19 ian. 17:24   Politică
6649 0

Olesea Stamate, președintele Comisiei juridice, numiri și imunități din Parlamentul Republicii Moldova, a anunțat că se va retrage din această funcție începînd cu 1 februarie, transmite Noi.md

Decizia ei vine în contextul dorinței de a se concentra mai mult pe activitatea legislativă și de a acorda mai mult timp familiei și copiilor.

Stamate, subliniază importanța unei justiții obiective, profesioniste și în interesul cetățenilor, și își exprimă încrederea în succesul reformelor inițiate.

"Ultimii ani i-am dedicat deplin interesului public, în mod special, modernizării sectorului de justiție. Am condus Ministerul Justiției, am consultat președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, iar din 2021, conduc Comisia juridică, numiri și imunități din Parlament. Lucrurile bune se fac prin multă muncă și dedicație, și în comun cu membrii echipei. Tot începutul are și un sfârșit, pe care eu personal, îl privesc drept o transformare, o trecere la o nouă etapă. Am luat decizia de a renunța la funcția de președinte al Comisiei juridice, numiri și imunități, începând cu data de 1 februarie. Intenționez să mă concentrez mai mult pe creația legislativă, renunțând la procesele organizaționale. Totodată, este și o ocazie să dedic mai mult timp copiilor și familiei. Mulțumesc și pe această cale tuturor membrilor Comisiei parlamentare, indiferent de culoarea politică. Chiar dacă uneori am avut păreri diferite la examinarea proiectelor de legi, am avut mereu maturitatea, ca echipă, de a asculta și înțelege fiecare punct de vedere exprimat", a spus ea.

Stamate a mulțumit colegilor și partenerilor pentru colaborarea fructuoasă.

32
10
2
4
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?