X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4005

Oficial! Vladimir Golovatiuc, noul Ambasador al R. Moldova în Rusia

18 dec. 2020,, 13:39   Politică
4708 8

Decretul privind numirea lui Vladimir Golovatiuc în funcția de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Federația Rusă a fost publicat în Monitorul Oficial.

Vladimir Golovatiuc a fost înaintat la funcția de ambasador după ce Andrei Neguța a fost rechemat din funcție după scandalul cu anabolizante, care au fost găsite într-un microbuz cu numere diplomatice, scrie newsin.md.

Autoturismul în care au fost descoperite mai multe cutii cu anabolizante se afla într-o misiune de serviciu pe ruta Moscova – Chișinău – Moscova, în perioada 2 – 5 decembrie 2020, în baza unei solicitări adresate MAEIE din partea Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, în vederea transmiterii la Chișinău a poștei diplomatice curente.

Șoferul microbuzului cu numere diplomatice, reținut la postul vamal Palanca, în care au fost depistate cutiile cu anabolizante, a fost pus sub învinuire.

Substanțele au fost depistate în autoturism pe 5 decembrie 2020, de către Serviciul Vamal și Serviciul de Informații și Securitate, iar potrivit estimărilor, evaluarea lotului se cifrează la peste 8 milioane de lei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?