Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Odințov, despre petițiile care circulă în Chișinău: "Este un ping-pong în ajunul alegerilor prezidențiale"

13 feb. 11:00   Politică
3646 0

De la începutul anului, la Primăria Chișinău au fost depuse două petiții: "Economisiți pe concerte, nu pe siguranța și viitorul copiilor" și "50% pentru Chișinău".

Una dintre ele solicită cheltuirea banilor pentru necesitățile chișinăuienilor, nu pentru promovarea imaginii primăriei peste hotare, iar cea de-a doua petiție, din partea primăriei, cere autorităților capitalei să păstreze pentru Chișinău 50% din venituri.

Aceste petiții au scopul de crea o confruntare și, pe fundalul lor, are loc trecerea ratingului de la un politician la altul. Aceasta face parte din pregătirea pentru campania electorală la alegerile prezidențiale. O astfel de opinie a exprimat, în cadrul emisiunii "Новая неделя" cu Anatolie Golea de la TV8, consilierul PSRM, Alexandr Odințov.

"Ceea ce se întîmplă este un ping-pong în ajunul alegerilor prezidențiale. Fiecare tabără încearcă să obțină anumite puncte, inclusiv prin intermediul confruntărilor", a declarat consilierul PSRM, Alexandr Odințov.

Potrivit lui, în prezent, Ion Ceban "ridică miza" pentru a decide apoi dacă va candida la președinția Republicii Moldova și dacă va avea suficient rating pentru a face acest lucru.


"Primarul general Ion Ceban a spus, anul trecut sau cu un an mai înainte, că nu va candida la președinție, după care a lansat o anumită intrigă. Echipa PAS crede că, pînă la urmă, el va candida pentru această funcție", a subliniat Odințov.

6
3
1
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?